Zowel de beginnende als de gevorderde speler kan terecht bij Tennisschool Koster. De lessen worden gegeven door professionele, gecertificeerde leraren.  Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan de techniek van de tennisser. Daarnaast komen de tactische aspecten van het tennisspel en de conditie aan bod, ook kan er les worden gegeven met behulp van het ballenkanon.

Mede door de enorme interesse van Robert Koster in de nieuwste technieken, ontwikkelingen in het voorkomen van sportblessures, IT-mogelijkheden en het constant bedenken van nieuwe oefenvormen blijven de lessen afwisselend en altijd volgens de nieuwste methodes gegeven.

Naast de reguliere lessen organiseert de tennisschool ook diverse activiteiten zoals wekelijkse themalessen, toernooien en overige activiteiten als een bezoek aan het ABN AMRO WTT. Ook beschikt de tennisschool over de expertise om G-tennis, GoPro lessen of een clinic te geven. Meer informatie over deze activiteiten vind je op onderstaande pagina’s:

Locatie

De lessen vinden plaats op de tennisbanen van TV Ring Pass, Westblok 1, 2614 VE te Delft.
TV Ring Pass beschikt over vier verlichte kunstgras tennisbanen. Jaarrond worden hier buitenlessen gegeven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

In de winter hebben we, indien gewenst, de mogelijkheid binnen les te geven in de tennishal van Koos Heiligers, Schoemakerstraat 340-342, 2629 HP te Delft.

Lestijden

Het hele jaar door, met uitzondering van de schoolvakanties, verzorgen wij zowel binnen als buiten lessen. Deelname aan de lessen gebeurt in cursussen van 10 lessen per cursus, aan het eind van iedere cursus zal de leraar nagaan wie door wil gaan met een volgende cursus.

Lestijden worden in onderling overleg en naar beschikbaarheid van de leerlingen en leraar ingepland.

 

 

Kennismaken met een proefles? Neem contact op!

Contact